Of'un Belediye Başkanı Dinçler oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, öğrenciler yerel yöneticilerin görevlerini üstlendiler. Of Belediye Başkanlığı koltuğunu Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu 3.sınıf öğrencisi Elif Dinçler devraldı.

Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu öğrencilerini makamında ağırlayan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, temsili başkan Elif Dinçler’e koltuğunu devretti. 23 Nisan için belediye başkanlığı koltuğuna oturan Elif Dinçler’e, Okul Müdürü Yaşar Osmanoğlu, sınıf öğretmeni İdris Hacımahmutoğlu, öğrenciler Emir Talha Kır, Muhammet Enes Çakır, Zübeyde Doğan ve Damla Saral eşlik etti. Öğrenciler ve okul idarecileri ile sohbet eden Başkan Sarıalioğlu, çocukların bayramını tebrik ederken taleplerini de tek tek dinledi.

Ziyaret sırasında temsili Belediye Başkanı Elif Dinçler, çeşitli talep ve önerilerde bulundu.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ise yaptığı konuşmada, 23 Nisan dolayısıyla öğrencilerin ziyaretinin kendisini hem çok mutlu ettiğini hem de farklı bir gün yaşadığını, bugünün çocuklarının, geleceğin yetişkinleri ve siyasetçileri olacaklarına işaret etti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir” sözüne atıfta bulunan Sarıalioğlu, geleceğin teminatı olan çocukların daha iyi koşullarda, barışın hakim olduğu bir dünyada, sağlıklı, huzurlu ve mutlu yaşaması, modern dünyanın nimetlerinden daha fazla faydalanarak donanımlı ve yetenekli bireyler olarak yetişmesini sağlamanın herkesin görevi olduğunu söyledi.

Of Belediyesi olarak bu bilinç ve azimle çocuklar için daha iyi koşulları oluşturma gayreti içinde olduklarını, dünya tarihinde çocuklara bayram armağan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve saygı ve rahmetle andığını ifade ederek,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın bütün dünya çocuklarına aydınlık bir gelecek ve barış getirmesini diledi.