Oflu Çocuklar 23 Nisan'ı Kutladı

Oflu Çocuklar 23 Nisan'ı Kutladı

Oflu öğrenciler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladı.

Oflu öğrenciler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladı. Bayram için günler öncesinden canla başla çalışan, provalar yapan Oflu öğrenciler, izleyenleri kendilerine hayran bıraktı. Ulusoy Kapalı Spor Salonunda yapılan kutlamalarda öğrenciler yöresel oyunlar oynadı.

Şiirlerin okunduğu, şarkıların söylendiği programda çocuklar doyasıya eğlendi. Programa Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, İlçe Müftüsü Recep Onat, çok sayıda veli ve öğrenci katıldı.

ÇOCUKLARDAN İLGİNÇ GÖSTERİLER

Konuşmaların ardından sahneye 23 Nisan’ın asıl sahibi olan çocuklar çıktı. Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulunun düzenlemiş olduğu etkinlik programı çerçevesinde öğrencilerin günün anlam ve önemini belirten şiirler okumasının ardından oyun ve gösterileri ile devam etti.

Program sonrası okullarda kültürel ve spor etkinliklerinde başarı elde eden öğrencilere Kaymakam Arslan ve Başkan Sarıalioğlu tarafından hediyeler verildi. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 95’inci yılını kutluyoruz. Biz öncelikle tüm Ofluların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyoruz. Bugün burada Milli Eğitim Müdürlüğü’müz ve Kaymakamımızın katılımıyla birlikte idrak ediyoruz. Programa katılan herkese teşekkür ediyorum ve herkesin bayramını bir kez daha tebrik ediyorum" diye konuştu.