Of İmam Hatip Ortaokulundan Kutlu Doğum Programı

Of İmam Hatip Ortaokulundan Kutlu Doğum Programı

Of İmam Hatip Ortaokulu Kutlu Doğum haftası münasebetiyle program düzenledi.

Of İmam Hatip Ortaokulu Kutlu Doğum haftası münasebetiyle program düzenledi.

Of Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen programa Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Müftüsü Recep Onat, Of Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve Of halkı katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Of İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin Kur’an-ı Kerim Tilaveti okunmasıyla program başladı. Programda Of İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Şevket Bulutoğlu kısa bir konuşma yaptı. Of İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerin sunmuş oldukları tiyatro gösterileri, oyunlar, ilahiler ve okunan şiirler izleyicilerden büyük alkış aldı. Program Of İmam Hatip öğrencileri ve öğretmenlerinin hazırlamış oldukları "Kahramanlıktan Aydınlığa" adlı tiyatro gösterisi ile devam etti.

Of İmam Hatip Ortaokulunun düzenlediği Kutlu Doğum haftası programının ardından bir açıklama yapan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu "Of İmam Hatip Ortaokulu Öğretmen ve öğrencilerini yani çocuklarımızı böylesine güzle bir etkinliğe imza attıkları için tebrik ediyorum. Peygamber Efendimizi böylesi güzel programlar ile anmak, onu anmak, salonların dolup taşması bizleri mutlu ediyor. Ben bu güzel ve anlamlı programda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" dedi.

Programda son olarak Kutlu Doğum haftası ile ilgili yapılan yarışmalarda dereceye giren yarışmacılara ödüllerinin verilmesi ile son buldu.