Of'ta 23 Nisan Kutlamaları

Of'ta 23 Nisan Kutlamaları

İsmail Yıldırım İlkokulu tarafından okul bahçesinde gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında büyük coşku yaşandı.

İsmail Yıldırım İlkokulu tarafından okul bahçesinde gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında büyük coşku yaşandı. 23 tarihinde yapılması planlanan ve hava muhalefeti dolayısıyla bugüne ertelenen kutlama programına Of Kaymakamı Eren Arslan, Garnizon Komutanı Üsteğmen Neşet Daler, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, protokol mensupları, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Öğrencilerin büyük keyif aldığı 23 Nisan şenliğinde herkes doyasıya coştu, eğlendi.

İsmail Yıldırım İlkokulu Müdürü Rıza Ercihan, okul bahçesindeki şenlik öncesi yaptığı konuşmada; "23 Nisan'da bugünkü Cumhuriyet yönetimine kavuştuk. Bugünkü modern toplum yaşantımıza sahip olduk. 23 Nisan, mevsim gibi bahardır. 23 Nisan, çocuk gibi genç ve tazedir. 23 Nisan, yağmursa çocuklarımız sevgi damlacıklarıdır. Mevsim baharsa çocuklarımız da gelecek yazın meyveleridir" dedi.

Konuşmaların ardından okulun anasınıfı miniklerinin gösterileriyle başlayan şenlikte okul öğrencilerinin tamamının şenlikte görev almaları eğlencenin okulun geneline yayılmasına neden olduğu gözlendi. İçerisinde birçok eğlencenin yer aldığı şenlik hem öğrenci ve veliler hem de davetliler büyük coşku yaşadı.

Öğrenciler tarafından okunan şiirler ve halkoyunları gösterilerinin yanı sıra birbirinden güzel skeçlerle süslenen şenlikte minikler, doyasıya bir 23 Nisan Bayramı yaşadılar.

Hazırladıkları birbirinden farklı danslarla, heyecan ve coşkularına şenliği izlemeye gelen davetlileri de ortak etmeyi başaran minikler doyasıya bir 23 Nisan kutlaması yaşadılar, yaşattılar.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, büyük beğeni toplayan 23 Nisan şenliğinin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederken 23 Nisan kutlamalarının böyle olması gerektiği yönünde temennilerini dile getirdi.