Soylu'dan Başkan Sarıalioğlu'na Ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, beraberinde, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, AK Parti Of İlçe yönetim kurulu üyeleri ile Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret etti.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, bu memleketin hak ettiği yere geleceğine inandığını ifade ederek "Bu şehir hepimizin. Of’umuzu kucaklayan bir yapımız var. İnanıyorum ki Haziran ayında yapılacak olan seçimlerde başarılı sonuçlar alırız. Bu seçim bir kere daha ülkemize ve şehrimize hayırlı olsun" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Adayı Süleyman Soylu’nun yapmış olduğu ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Sarıalioğlu, "Başbakanımız Ahmet Davutoğlu önderliğinde güzel bir seçim çalışması yürüterek, yüksek bir oy potansiyeli ile iktidarımızın varlığı, milletimize hizmet etme yolundaki gayret ve çabaların süreceği inancındayım. Başta memleketimizin birliği, beraberliği ve geleceği için hep birlikte omuz omuza ve kol kola bir çalışma ortaya koyacağız. Sayın Genel Başkan Yardımcımız başarılı çalışmalar gerçekleştirdi. Bundan sonra da bu hizmetlerin daha hızlı akışını sağlayacağına inanıyorum. Ben ziyaretlerinden dolayı Of’un evladı Sayın Süleyman Soylu’ya teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Adayı Süleyman Soylu ise "İnşallah birlikte hizmet etme fırsatı nasip olur. Hem Belediyenin hem siyasi iradenin hem de mülki amirliğin birlikteliği ile şehrin kalkınması, gelişmesi ve hizmet etme arzusu daha fazla kendisini hissettiriyor. Of’un evladı olarak hemşerilerimize hizmeti esas alacağız. Milletimize, hemşerilerimize sahip çıkacağız" diye konuştu.

SOYLU’DAN HASTANE MÜJDESİ

Of Devlet Hastanesi 150 bin dolayındaki bir nüfus yoğunluğuna sağlık hizmeti veremeyecek konuma geldiğini, Başkan Sarıalioğlu’ndan öğrenen Soylu, "Her şeyden önce sağlık ön palanda gelir. Yaz ve turizm mevsiminin gelmesiyle hastanemizin bu kadar yoğun halka sağlık hizmeti vermesi mümkün olmadığı doğru. Yeni yapılması planlanan Of Devlet Hastanesinin tüm işlemleri bitirildiğin ancak arsa engeline takıldığı için hastaneye başlanılması bu kadar uzun sürdü. Bizim için en önemli sağlık konusu olduğu için bir an önce Ofluların hak ettiği hastanenin arsasını demin ederek kısa süre içinde hastanenin inşaatına başlanılacağı ve bir an önce bitirileceği müjdesini veriyorum" dedi.