Başkan Sarıalioğlu'nun Cuma Buluşmaları Sürüyor

Of Kaymakamlığı ve Of Belediyesi tarafından Cuma Buluşmaları programı kapsamında her hafta Cuma günleri farklı bir mahalle ziyaret ediliyor. Bu haftaki Ziyaret programı Sarıbey Mahallesinde yapıldı.

Of Kaymakamlığı ve Of Belediyesi tarafından birlikte düzenlenen vatandaşlarla Cuma buluşmaları programı kapsamında bu hafta Sarıbey Mahallesi ziyaret edildi. Programa Of Kaymakamı Eren Arslan, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of Müftülüğü Şube Müdürü Fazlı Balkancı, Vaiz Hüseyin Güven, Mahalle Muhtarı Abdullah Durmuş ve Mahalle halkı katıldı.

Sarıbey Mahalle Camiinde Cuma Namazı çıkışında vatandaşlarla bir süre sohbet eden Kaymakam Arslan ve Başkan Sarıalioğlu, vatandaşların taleplerini birlikte dinledi. Cami Kadrosunun boş olduğuna değinen vatandaşlar, Camiye bir an önce İmam Hatip atanmasını istediler. Mahalle halkı ayrıca, heyelan nedeniyle toprak kaymasının önüne geçmek için taş duvar talebinde bulundu.