Of Belediye Başkanı Sarıalioğlu’ndan Anneler Günü Mesajı

Of Belediye Başkanı Sarıalioğlu’ndan Anneler Günü Mesajı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutladığını belirterek, “Anneler, hoşgörünün, merhametin ve saf bilginin tükenmez kaynağıdır” dedi.

Başkan Salim Salih Sarıalioğlu, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak tüm annelerin anneler gününü kutladı.

Mesajında, annelerimizin hayatlarını kolaylaştırmak, yalnızca ihtiyaç duyduklarında değil, her zaman yanlarında olmak ve onları sevmek, emeklerinin boşa gitmediğini gösterecek hayat biçimini benimsemenin herkese düşen bir görev olduğunu ifade eden Sarıalioğlu, şunları kaydetti;

“Anneler, hoşgörünün, merhametin ve saf bilginin tükenmez kaynağıdır. Bizi millet yapan değerlerin başında anneler gelir. Millet kavramının da her birimizde hayat bulmasında ve yaşatılmasında en çok da annelerimizin katkısı vardır. Kurtuluş destanının yazıldığı savaşta, bir devrin bitip bir devrin başladığı kahramanlık mücadelemizde ve daha nicelerinde annelerimizi görürüz. Bugün özgürce yaşadığımız bu kutsal toprakların vatan olmasında hiç şüphesiz ki onların emeği vardır. Onlara ne kadar minnet, şükran duysak azdır. Bu vesileyle ebediyete intikal etmiş tüm annelerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Hayatta olan başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin ellerinden öpüyor, her birinin anneler gününü en içten saygılarımla kutluyorum.”

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Anneler Günü’nü en iyi şekilde değerlendirmek isteyenlere de öneride bulunarak, “Anneler Günü’nü fırsata çevirelim. Annelerimiz hayatta değilse mezarlarını ziyaret edelim. Yaşıyorlarsa ziyaretlerine gidelim. Huzurevi ve yaşlı bakım evlerinde kalan anneleri de bir çiçek alarak ziyaret edip hatırlarını soralım. Her Pazar her gün anneler günü gibi davranarak onları asla unutmayalım” dedi.