İlçemizde, Gençlik Merkezi ve Kapalı Yüzme Havuzu İnşaatları Devam Ediyor

İlçemizde, Gençlik Merkezi ve Kapalı Yüzme Havuzu İnşaatları Devam Ediyor

İlçemizde yapımları devam eden ‘Of Gençlik Merkezi’ ve ‘Of Kapalı Yüzme Havuzu’ inşaatında incelemelerde bulunan Of Kaymakamı Eren Arslan ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İnşaat hakkında firma yetkililerinden bilgiler aldılar.

İlçemizde yapımları devam eden 'Of Gençlik Merkezi' ve 'Of Kapalı Yüzme Havuzu' inşaatında incelemelerde bulunan Of Kaymakamı Eren Arslan ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İnşaat hakkında firma yetkililerinden bilgiler aldılar.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilçemize kazandırılacak olan 'Of Gençlik Merkezi' ve 'Of Kapalı Yüzme Havuzu'nun 17 Aralık 2013 tarihinde ihalesi yapılarak 28 Mayıs 2014 tarihinde sözleşmesi imzalanan ve yüklenici firmaya yer teslimleri yapılan Of Kapalı Yüzme Havuzu ve Of Gençlik Merkezinin inşaatlarının Aralık 2015 tarihinde tamamlanması planlanmaktadır.

Of Kapalı Spor Salonunun arkasında yapılan Kapalı Yüzme Havuzu ve Of Belediyesinin eski İtfaiye merkezi yerinde yapılan Gençlik Merkezini inceleyen Kaymakam Arslan; "İlçemizdeki gençlerimizin hizmetinde olacak olan bu eserlerin şehrimize kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Gençlerimizin kahve köşelerinde ve oyun salonlarında enerjilerini harcamamaları açısından bu eserlerin şehrimize kazandırılmasını önemsiyorum. Gençlerimiz buralarda kazanacakları bilgi ve becerileri ile birlikte ilçemize ve ülkemize şampiyonluklar kazandıracak becerilere sahip olacaklardır" dedi.  

GENÇLER VE ÇOCUKLAR DÖRT GÖZLE BEKLİYOR
Gençlik Merkezi için Türkiye standartlarında çok modern ve özel bir proje hazırlatılarak, Of’un kültür, sanat ve eğitim alt yapısının güçlendirilip geliştirilmesi hedeflenen projenin bir an önce tamamlanıp hizmete açılmasını özellikle gençler ve çocuklar dört gözle bekliyor.

İnşaat alanında incelemelerde bulunarak bilgiler alan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, gençliğin sadece spordan ibaret olmadığını vurgulayarak, "Gençliğimiz kültürel, sanatsal çalışmalara yoğun bir şekilde dâhil olmasını istiyoruz, fakat manevi boyutu itibariyle, ahlaki yönüyle ve kötü alışkanlıklardan uzak kalma yönüyle de çok daha sağlıklı bir nesil yetişsin istiyoruz" dedi.

Gençlik Merkezinin ve Kapalı Yüzme Havuzunun Of’ta büyük bir boşluğu dolduracağının altını çizen Başkan Sarıalioğlu, "gençlerimizin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere yönelmesi açısından gençlik merkezinin gerekliliği kaçınılmazdır. Bu vesile ile emeği geçen tüm büyüklerimizden Allah razı olsun" diye konuştu.