Başkan Sarıalioğlu, 'Türk Kızılayı'nın Yanındayız'

Trabzon Kan Bağış Merkezi (KBM) Müdürü Dr. Hatice Tok ve Kan Bağış Kazanım Uzmanı Emre Nalçaoğlu Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret etti. Sıcak ve samimi bir havada geçen ziyarette Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Hatice Tok " Kızılay Kan bağış kampanyası çerçevesinde düzenli olarak Trabzon ve bağlı ilçelerinden kan bağışı almaktayız. Bunun en önemli parçası ise Of’a gözümüz kapalı geliyoruz olmamızdır. Of’un nüfus yoğunluğunun çok olması sebebi ile hatırı sayılır bir kan bağışı yapılmaktadır. Bu sebeple tüm Of halkına, yer konusunda bizlere yardımcı olan, daha rahat ortamda çalışmamızı sağlayan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

'TÜRK KIZILAYI’NIN YANINDAYIZ'

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Gönüllü bir kan bağışçısı olarak her zaman ülkemizin gözbebeği Türk Kızılay’ının hizmetindeyiz. Of halkı olarak kan bağışı kampanyalarında daime öncü ve önder olmuşuzdur. Bu özelliğimizi devam ettireceğiz. Of Belediyesi olarak kan bağışlarına desteğimiz sürecektir" dedi.