Başkan Sarıalioğlu’ndan Engelliler Haftası Mesajı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, yayınladığı bir mesajla tüm engellilerin Engelliler Haftası’nı kutladı.

Engelliler Haftası nedeniyle Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu bir mesaj yayınladı. Başkan Sarıalioğlu, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;  "Herkesin eşit yaşama hakkı vardır. Birlikte var olduğumuz insanların yaşam koşullarının farkında olup, onlar için sosyal, ekonomik, kültürel ve en önemlisi günlük yaşamlarını kolaylaştırmak adına duyarlılığımızı asla yitirmemeliyiz. Engellilerin toplumsal yaşamlarını kolaylaştıracak, umutlu olabilmelerini ve geleceğe güvenle bakabilmelerini sağlayacak koşul, ortam ve olanakların oluşturulması çok önemlidir. Hiçbir engelliliğin bilerek ve isteyerek olmadığını unutmayalım. Her normal insanın bir engelli adayı olduğu gerçeğini aklımızdan çıkarmayalım. Bu duygu ve düşüncelerle tüm engellilerimiz ve ailelerinin ‘Engelliler Haftası’nı kutluyor, mutlu bir yaşam temenni ediyorum" dedi.

yLjOwbiTla.jpg