Başkan Sarıalioğlu’na Sosyal Güvenlik Haftası ziyareti

Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Of Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İlçe Müdürü Ahmet Altunsoy ve beraberindeki heyet Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret etti.

11-17 Mayıs tarihleri arasında ülkemizde kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında ziyarette bulunduğunu belirten Of Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İlçe Müdürü Ahmet Altunsoy, Başkan Sarıalioğlu’na çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten memnunluk duyduğunu ifade eden Sarıalioğlu, "Bilindiği üzere, Sosyal Güvenlik sistemimiz son yıllarda yapılan kanuni düzenlemeler ile yeni bir yapılanma sürecine girmiştir. Etkin, hızlı ve kaliteli bir sağlık sistemi nitelikli bir toplum oluşturmanın en önemli faktörü olarak görülmektedir. Bir ülke için sağlık hizmetlerinde ulaşılan nokta, o ülkenin gelişmişlik düzeyinin en temel göstergelerinden biridir.

Tüm vatandaşlarımızın ve sizlerin Sosyal Güvenlik Haftası'nı içtenlikle kutluyorum" dedi.