Of'ta İlk Kez Akıl Oyunları Turnuvası Düzenlendi

Of’taki Akıl Oyunları Turnuvası heyecan doluydu.

İlçemiz genelinde eğitim gören ilkokul öğrencileri biraz olsun ders atmosferden uzaklaştırmak ve arkadaşlarıyla sosyal ilişkilerini geliştirebilme imkânı oluşturmak amacıyla, eğlenceli zekâ oyunlarından “AKIL OYUNLARI” turnuvası İsmail Yıldırım İlkokulunda düzenlendi. Öğrenciler; METAFORMS, QBİTZ, EQULİBRİO ve MANGALA oyunlarında yarıştılar. Seyir zevkinin yüksek ve birbirinden güzel sahnelerin yaşandığı yarışmada, karşılık saygı, güven, centilmenlik ve dostluk ön plandaydı.

Öğrenciler ve veliler ise çocuklarına yardım ederek, heyecanlı dakikalar yaşadılar. Turnuvada dereceye girenlere çeşitli hediyeler takdim edildi.

Öğrenciler ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği İsmail Yıldırım İlkokulu Spor Salonu'nda yapılan turnuvaya, Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, İsmail Yıldırım Okul Müdürü Rıza Ercihan, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.