Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun Miraç Kandili Mesajı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Miraç Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Sarıalioğlu, tüm İslam âleminin Miraç Kandilini kutladığı mesajında "Manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği bu kutsal gecede, yapılacak tüm duaların kabul olmasını diliyorum.

Miraç Kandili Allah'ın insanlara lütuf ve inayetinin bol bol ihsan edildiği özel bir gecedir. Bütün İslam âlemi için iyi bir fırsat olan bu geceyi çok iyi değerlendirmeliyiz. Bu gece tövbe ederek günahlardan arınmak ve bol bol dua etmek için büyük bir fırsattır.

Millet olarak, kültürümüzde önemli yer tutan kandil gecelerimizden biri olan Miraç Kandili ile çok müstesna bir geceye ulaşacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm halkımızın Miraç Kandilini tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, bütün İslam âleminin ve insanlığın barış ve huzur içerisinde olmasını diliyorum" dedi.

of-belediye-baskani-salim-salih-sarialioglunun-mirac-kandili-mesaji4.jpg