Of'ta Anne Çocuk Şenliği

Ali Yeşilyurt Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan “Anne Çocuk Şenliği” programı, Anaokullarında eğitim gören çocukların beğenisine sunuldu.

Sahil tesisleri günbatımı salonunda yapılan ve Anaokulunda eğitim gören öğrencilere yönelik hazırlanan programda, Nasrettin Hoca, Keloğlan ve Karagöz canlandırılarak çocuklara sağlık ve hijyen konusunda skeçler izlettirildi. Program sonunda Türk Kızılayı’ndan temin edilen hediyeler, Kaymakam Arslan, Belediye Başkanı Sarıalioğlu tarafından öğrencilere verildi.

Programa Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Okul Müdürleri Öğretmenler Anaokulu öğrencileri ve anneleri katıldı.