Üç ilçe arası ödüllü Kitap Okuma Yarışması

Dernekpazarı Kaymakamlığı Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Dernekpazarı-Çaykara-Of ve Hayrat ilçelerindeki Lise öğrencileri arasında “Geleneksel liseler arası ödüllü Kitap okuma yarışması” töreni düzenlendi.

Dernekpazarı Kaymakamlığı Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Dernekpazarı-Çaykara-Of ve Hayrat ilçelerindeki Lise öğrencileri arasında "Geleneksel liseler arası ödüllü Kitap okuma yarışması" töreni düzenlendi. Törene Dernekpazarı’ndaki törene Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül, Belediye Başkanı Hanefi Tok, Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Dernekpazarı Kaymakamı Selim Erkovan, Dernekpazarı Belediye Başkanı Mehmet Aşık, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu katıldı.

Dernekpazarı Kaymakamlığı ve Dernekpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak projesi olan "Çanakkale Mahşeri" Kitap Okuma Yarışması ödül töreninin amacı kitap okuma sevgisini kazandırma yanında tarihimizin önemli evrelerini daha iyi öğrenerek Şehitlerimize saygı, vatan ve bayrağımıza sevgi kazandırmak olarak açıklandı. Proje kapsamında Mehmet Niyazi’nin "ÇANAKKALE MAHŞERİ" adlı eseri seçildi. Yarışma sonunda ödül töreni yapıldı. Dereceye giren öğrenciler para ile ödüllendirildi. Yarışmada, Of Anadolu İmam hatip Lisesi öğrencisi Ali Yeşilyurt (birinci) 750.00 TL, Çaykara Anadolu İmam Hatip Lisesi Sevgi Birinci (ikinci) 500.00 TL, Çaykara Anadolu Lisesi öğrencisi Merve Ağırman (üçüncü) 300.00 TL ödül verildi.