Başkan Sarıalioğlu'ndan 19 Mayıs Mesajı

Başkan Sarıalioğlu'ndan 19 Mayıs Mesajı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayarak ülkenin geleceği olan gençlerin bayramını tebrik etti.

Başkan Sarıalioğlu mesajında; "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı millet olarak büyük bir coşku ve sevinçle kutluyoruz.

Milletimizin tarih sahnesinde bir kez daha şaha kalkışının başlangıcı olan 19 Mayıs 1919 tarihi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’dan başlattığı özgürlük ve bağımsızlık mücadelesinin başlangıcıdır.

Gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olacak gençlerimiz bilgi ve birikimleri ile ülkemizi daha da ileri taşıyacaklardır. Gençlerimizin bu emaneti en güzel şekilde kendilerinden sonraki kuşaklara aktaracağına güvenimiz sonsuzdur.

Bu güzel gün vesilesiyle, Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı kahramanlarını gönül borcu, saygı ve rahmetle anıyor, tüm Oflu hemşerilerimin bu anlamlı bayramını kutluyorum" dedi.

baskan-sarialioglundan-19-mayis-mesaji2.png