Of'ta Trafik Önlemleri Alınıyor

Of'ta Trafik Önlemleri Alınıyor

Of Belediyesi Trafik Zabıta ekipleri yaz sezonu öncesi trafik önlemlerini almaya devam ediyor.

Of Belediyesi Trafik Zabıta ekipleri yaz sezonu öncesi trafik önlemlerini almaya devam ediyor. İlçe nüfusundaki artış ve araç sayısındaki yoğunluk göz önüne alınarak yapılan uygulamalarla trafik akışını sağlamak ve olası kazaları önlenmesi hedefleniyor.

Of Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine bağlı Trafik Zabıta personeli yapılan çalışmayla birlikte Çarşıbaşı Camii yanında da uygulanan bölme işleminin ardından Okul Caddesi, Belediye ve Kaymakamlığın önünde de plastik duba uygulaması yaptı. Çalışmaların süreceğini belirten Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu; "Herkesin bildiği gibi yazın nüfusumuz aşırı artıyor. Bu nedenle yoğunlaşan araç trafiğinde ilçe merkezinde trafik akışını düzenlememiz gerekiyor. Aynı zamanda olası kazalarında önüne geçmek istiyoruz" dedi.

Daha önce Barbaros Caddesi’nde yapılan uygulamanın başarılı olmasının ardından bu uygulamanın genişletilerek tüm ilçe genelinde yaygınlaştırılmasına karar verildi.

Yapılan bu çalışmayla birlikte düzensiz parkların önüne geçilecek ve yaya yolları da korunacak. Özellikle köşe kısımlardaki araç parkının da önüne geçilmiş olacak.