'Cuma Buluşmaları' Korucuk Mahallesi'nde Yapıldı

'Cuma Buluşmaları' Korucuk Mahallesi'nde Yapıldı

Of Kaymakamlığı ve Of Belediyesi tarafından Cuma Buluşmaları programı kapsamında her hafta Cuma günleri farklı bir mahalle ziyaret ediliyor. Bu haftaki Ziyaret programı Korucuk Mahallesinde yapıldı.

Of Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından ortaklaşa yürütülen Cuma buluşmaları kapsamında bu hafta Korucuk Mahallesi ziyaret edilerek sorunlar yerinde tespit edilip ortak çözüm oluşturuldu. 

Kaymakam Eren Arslan ve Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Cuma Namazında Korucuk mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Namaz sonrasında mahalle muhtarı Recep Özbektaş ile birlikte vatandaşların taleplerini dinleyen Kaymakam Arslan ve Belediye Başkanı Sarıalioğlu, mahallede yaşanan birçok soruna çözüm getirdi. Yaklaşık 40 yıldır süren yol sorununa Miraç Gecesi vesile oldu ve yer vermeyen vatandaş ikna edilerek yolun açılmasına karar verildi. On hanenin bulunduğu mevkide arazi anlaşmazlığı nedeniyle çözülemeyen yol sorunu anlaşma sonucu ulaşıma açılması sağlandı. Mahallenin merkez camiinde devam eden lavabo inşaatı yine anlaşmazlık yüzünden yarıda kalmış, zamanla sorun aşılamayacak boyuta varmıştı. Burada da kadastro kayıtlarındaki bilgilere dayanarak taraflar arasında anlaşma sağlandı. 

Korucuk Mahallesinde ayrıca, Kaymakam Arslan ve Belediye Başkanı Sarıalioğlu, arazi kayması sonucu evlerinde hasar oluşan vatandaşların evlerinde incelemede bulundu. Kaymakam Arslan vatandaşları hasarlı evlerde oturmamaları konusunda uyararak; "Her şeyden önce insan sağlığı önemlidir. Bu şartlarda burada oturmamalısınız. Gerekli resmi çalışmaları bir an önce başlatıp burada keşif çalışması yapılmasını sağlayacağız" dedi.