Of'ta 19 Mayıs Kutlamaları

Of’ta, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve spor Bayramı törenlerle kutlandı.

Of'ta, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve spor Bayramı törenlerle kutlandı. Tören, Hükümet Konağı önü, Atatürk anıtına çelenk konmasıyla başlarken, Ulusoy Lisesi Spor Salonunda yapılan gösterileri, ilçe protokolü de izledi.

Ulusoy Lisesi Müzik Öğretmeni Ebru Topal'ın komutasında yapılan çelenk koyma törenin ardından, program Ulusoy Spor Salonunda devam etti. Bura da, Meslek öğretmeni Cemil Tunc’un günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından şiirler okundu ve gençlik adına konuşmalar yapıldı. Öğrencilerin sahnelediği halk oyunları gösterileri büyük alkış alırken, seslendirilen oratoryo da büyük ilgi gördü.

Kaymakam Eren Arslan, Garnizon Komutanı Neşet Daler, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Oktay Abdikoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ile törende görev alan öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.