Taşhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. Sınıf Öğrencilerinden Yılsonu Etkinliği

Taşhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. Sınıfta okuyan Hemşire ve Acil Tıp Teknisyeni (ATT) Öğrencileri yılsonu etkinliği ile mesleğe giriş yemini ettiler.

28 Hemşire ve 28 Acil Tıp Teknisyeni 10. Sınıf öğrencileri öğretmenleri eşliğinde mesleğe giriş yemini ettiler. Gelecek yıl Of’taki hastanede üç gün staj yapacak olan öğrenciler, eğitimlerini tamamlayarak mezun olacaklar.

Okul Müdürü Ahmet Kayıkçı’ nın selamlama konuşmasının ardından,  sahneye gelen öğrenciler yemin ettiler.  Öğrenciler tarafından hazırlanan skeçlerle gelin-kaynana canlandırıldı. Şiirler okundu ve türküler söylendi. Öğrenciler ayrıca, İnsan vücudundaki beyin, kalp, karaciğer, dalak,  mide ve bağırsak gibi organları canlandırarak insan sağlığının önemine vurgu yaptılar.

Törene Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve veliler katıldı.

Program öncesi Of Kaymakamı Eren Arslan ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu öğrencilere tansiyon ölçtürdüler.

Öğrencileri kutlayan Kaymakam Arslan konuşmasında; "Burada almış oldukları eğitimle vurguladıkları gibi önce iyi bir insan, kaliteli bir insan, vatanını milletini seven, milli manevi değerlerine bağlı iyi birer insan olarak, daha sonra da icra edecekleri meslekleri ile de ülkemize insanlara hizmet edecekler. Genç kardeşlerimize başarılar diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.