Of Belediye Başkanı Sarıalioğlu’ndan Mitinge Davet!

Of Belediye Başkanı Sarıalioğlu’ndan Mitinge Davet!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 22 Mayıs Cuma günü Trabzon mitingini Atatürk Alanında saat 17:00’da gerçekleştirecek.

Başbakan Davutoğlu’nun, Trabzon mitinginde, 7 Haziran’da yapılacak 25. Dönem Milletvekili seçimleri öncesinde Trabzon’a bu güne kadar yapılan hizmetleri vatandaşlarla paylaşmanın yanı sıra Trabzon’a yönelik projeleri açıklamak ve milletvekili adaylarını tanıtmak üzere Trabzon’a geleceği belirtildi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Of İlçe teşkilatı ile Belediye Konferans Salonunda Mahallelerin sorunları ve yapılacak yatırımlara ilişkin 68 Mahalle muhtarlarıyla düzenlenen istişare toplantısında Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Trabzon programına tüm Ofluları hemşerilerini davet etti.

Başkan Sarıalioğlu açıklamasında şu görüşlere yer verdi;

"AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu Trabzon mitingini gerçekleştirmek üzere 22 Mayıs Cuma günü Trabzon’umuzu onurlandıracaktır. Trabzon Atatürk Alanında saat 17.00’da yapacağı mitingle Trabzon halkı ile kucaklaşacak olan Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, 25. Dönem AK Parti Trabzon Milletvekili adaylarını tanıtmanın yanı sıra, Trabzon’umuza ve Of’umuza yönelik projelerini de halkımıza açıklayacak. Trabzon'da Sayın Cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu mitingden çok daha kalabalık ve kuvvetli, o mitingi pekiştirecek Of'un her zaman nasıl bir atım önde olduğunu göstereceğimiz bir miting olacak.

BAŞBAKANIMIZA SÖZ VERDİK
Büyük Trabzon Mitingi; Dev Projeler,  Büyük Müjdeler mitingidir. Trabzon mitinginde Of ile alakalı, Of'a gelecek olan yatırımlarla alakalı projeler var. Biz Sayın Başbakanımıza söz verdik, o kendisi açıklayacak bu müjdeleri bize onun için burada onlara ayrıntısı ile girmek istemiyoruz. Sizlerden istirhamımız Of'un gücünü, Of'un hissiyatını, Of'un birlik beraberliğini, Of'un nasıl vatanına sahip çıktığını o gün orada göstermemizdir. Allah'a hamd olsun, ben size burada kalıpta AK Parti iktidarının son 13 yılda yaptıklarını anlatacak değilim. Sabırla, azimle, gayretle, bir olursak öncelikle evimizin önünü, sonra Of'umuzu, sonra Trabzon'umuzu, sonra Ülkemizi, bugün Dünya’nın en büyük 17. ekonomisi olan Ülkemizi hedeflenen yıllarda Dünya'nın 10., 5., 1. Ülkesi olacağına ben yürekten inanıyorum. Elhamdülillah biz Müslümanız, o inanç ve iman bizde var. Bu duygu ve düşüncelerle, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun şölen havasında geçecek olan Trabzon mitingine tüm halkımızı davet ediyoruz"
dedi.