Başkan Sarıalioğlu, ‘İrfanlı’nın hayır duasını aldık’

Başkan Sarıalioğlu, ‘İrfanlı’nın hayır duasını aldık’

Her hafta bir mahalleyi ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya gelen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun bugünkü durağı İrfanlı Mahallesi oldu.

Her hafta bir mahalleyi ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya gelen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun bugünkü durağı İrfanlı Mahallesi oldu. Başkan Sarıalioğlu, İrfanlı Mahallesi’nde esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. 

‘Daha yaşanabilir Of için çalışıyoruz’ her fırsatta dile getiren Belediye Başkanı Sarıalioğlu, İrfanlı Mahallesi’nde vatandaş ve esnafın sıcak ilgisiyle karşılaştı. 

Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, ziyareti esnasında mahalle sakinlerinin sorunlarını ve isteklerini de değerlendirerek, vatandaşların Of Belediyesi ve hizmetleriyle ilgili merak ettikleri konuları yanıtladı. 

Her zaman vatandaşların yanında olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu: “Bizler halka hizmet etmek için varız ve bu hizmetin mutluluğu hiçbir şeyle ölçülemez. Biz belediyeciliği halka hizmet olarak gören, bu hizmeti en iyi şekilde yapmak adına uğraşan bir anlayışın içinden geliyoruz. 

Her mahalleye giderek,  sorunları yerinde tespit edip çözümler üretiyoruz. Haftanın bir gününü hemşerilerimize ayırıyoruz ki gönülden gönüle bir köprü kuralım. Sadece normal yolları yapmak değil, gönül yollarını da yapalım diye sizlerle birlikte bir bardak çayımızı paylaşalım. 

Sizlerden bize gelecek olan talepleri not alarak talimatları veriyoruz. İlçe merkezimiz olmak üzere mahallelerimizi de modernleştirme çalışmalarımız hummalı bir şekilde sürüyor. 

Gençlik Merkezi, Yüzme Havuzu projelerimizin inşaat çalışmaları devam ediyor. Mahallelerimizde ise yollarla ilgili bakım çalışmalarımız sürüyor. Şehrimizi beş yılın sonunda daha güzel hale getireceğiz. Bizlere güvendiğiniz müddetçe bizler de sizden aldığımız destek ve güçle inşallah hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi. 

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun esnaf ve mahalle ziyaretine AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, AK Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı İlyas Bayraktar ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.