Şehit Ahmet Türkkan Anaokulu Yeni Parkına Kavuştu

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Şehit Ahmet Türkkan Anaokulunu ziyaretinde, çocuklara verdiği bahçe düzenleme sözünü yerine getirdi. Belediye ekipleri tarafından yenilenen Çocuk Parkı, modern bir görünüme kavuştu.

Yeni parklarına kavuşan çocuklar, parkın yenileme çalışmaları süresince yakından ilgilendi. Of Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen yenileme işlemlerini tamamlandı. Parkın çocuk oyun grupları modern bir şekilde yeniledi.