Başkan Sarıalioğlu Asfaltlama Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Başkan Sarıalioğlu Asfaltlama Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğünce yürütülen yol bakım-onarım, asfaltlama, beton yol çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğünce yürütülen yol bakım-onarım, asfaltlama, beton yol çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu çalışmalar dahilinde son olarak ilçemiz Cumhuriyet, Kıyıboyu ve Ballıca Mahallelerinde asfaltlama çalışmalarına başladı.

Asfalt çalışmasını yerinde inceleyen ve bilgiler alan Başkan Sarıalioğlu "Belediyemiz, Yol Bakım ve Onarım Hizmetleri çerçevesinde belediyemizin yetki alanı içerisinde bulunan yolların bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüzce yürütülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında, asfalt, beton ve stabilize yolların bozulan kısımlarının onarılması, genişletilmesi, zemini bozuk olan yolların zemin etüdünün yapılıp ve zemine uygun kalitede yol malzemesinin serilmesi çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İnşallah çalışmalarımız tamamlandığında merkezi ve mahalleleri ile ilçemizde ulaşım daha üst seviyelere gelecek" dedi.

İncelemeler sırasında Başkan Sarıalioğlu’na AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Nihat Tosun, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu eşlik etti.