Uğurlu'da yol sevinci yaşanıyor

Uğurlu'da yol sevinci yaşanıyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi kırsal kesimdeki mahalle yollarının betonlama çalışmalarına devam ediyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi kırsal kesimdeki mahalle yollarının betonlama çalışmalarına devam ediyor. 1967 yılından günümüze stabilize olarak kullanılan Of İlçesi Uğurlu Mahallesi Çamlık Mevki’inde 25 haneye ulaşımı sağlayan yol, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun talimatları ile betonlandı.

Mahalle Muhtarı Mahmut Tandoğan, yollarında 48 yıldır ilk kez betonlama yapıldığını ifade ederken, "Çamlık yolu 48 yıldır beton yüzü görmemişti. Trabzon’un büyükşehir olmasıyla yolumuz betonlandı. Hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na şükranlarımızı sunuyoruz. Başkanımız, mahallemizin her sorunu için her an yanımızda olmuştur. Başkanımız sayesinde rahat ettik" diye konuştu.

Kırsal kesimde yapılan yol çalışmalarıyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise özetle şunları kaydetti:

"Kırsal mahallelerimizde ulaşımı rahatlatmak, yol sorunlarını çözmek bizim birinci önceliğimiz. Elbette bu yolların hepsini bir senede beton ya da asfalt yapmak mümkün değil. Bu nedenle beton ya da asfaltlama çalışması yapılmayacak olan yollarda oluşturduğumuz özel ekiplerle yol bakım onarım çalışmaları yapıyoruz. Silindir dahi kullanılarak yapılan bu çalışmalar neticesinde stabilize yollarımız bile son derece kullanışlı hale geliyor. Trabzon il genelinde bu yıl 20 milyon TL’lik yol betonlaması, 30 milyon TL’lik de asfaltlama yapacağız. Bu şekilde her yıl gerçekleştireceğimiz çalışmalarla yollarımızdaki sorunların büyük kısmını ortadan kaldırmış olacağız."