Yolu Yapılmamış Kaldırımsız Tek Sokak Kalmayacak

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Belediyesi olarak da parke döşeme çalışmalarını dört bir koldan devam ettirdiklerini ifade etti. İrfanlı Mahallesi Seyit Çavuş sokağında çalışmalar yürüttüklerini kaydeden Başkan Salim Salih Sarıalioğlu, Of’un tamamının çevre düzenlemesi ile birlikte daha da güzelleşeceğini ve yol sorununun kalmayacağını açıkladı.

DAHA SAĞLIKLI BİR OF İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Yolu yapılmamış tek bir sokak bile kaymayacak. Oflulara bu çalışmalarda gösterdikleri sabır ve hoşgörü için teşekkür ediyoruz. Her şey daha güzel, daha güvenilir, daha sağlıklı bir Of için. Hizmet ve Yatırımlarımız devam edecek" diye konuştu.