Of'ta Talepler Yerine Getiriliyor

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Kazançlı Mahallesinde asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, yeni sezon asfalt çalışmalarının başladığı bölge olan Kazançlı Mahallesi'nde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi ve çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.

Kırsal kesimde de yol çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirten Başkan Sarıalioğlu, "Asfalt sezonumuzu Kazançlı Mahallemizde açmıştık ve çalışmalar aralıksız devam ediyor. Şuan için bir problem yok çalışmalarımız planlandığı gibi sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Daha da hızlandırılması konusunda gerekli talimatlarımızı verdik. Of’un en ücra köşesine kadar asfalt ve yol çalışmalarımızı götüreceğiz, kimsenin şüphesi olmasın. Tüm çalışmalarımız için gerekli güce sahibiz" dedi.