Alireisoğlu Öğrencileri Sevindirdi

Alireisoğlu Öğrencileri Sevindirdi

Of Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu, İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine kitap hediye ederken, yemek de ikram etti.

Of Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu, tiyatro oyunlarından etkilendiği İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine önce kitap, ardından da yemek ikram etti.

Of İmam Hatip Ortaokulu Tiyatro Kulübü Öğrencilerinin Hz. Muhammed'in hayatı ve İslamiyetin doğuşunu konu alan tiyatro oyununu Dernekpazarı ilçesinde izleyen Of Belediye Başkan Yardımcısı Alireisoğlu, öğrencilerin başarılı performasından çok etkilendiğini belirterek: "Yıllardır tiyatro izlerim ancak çocuklarımızın performansı profesyonellere taş çıkartır cinstendi. Bu çocukları alınlarından öpmek gerekir. Yetiştirenleri de kutluyorum" dedi.

42 Öğrenci ve 3 öğretmen ile okul idaresine Acıktım Tesislerinde yemek ısmarlayan Başkan Yardımcısı Alireisoğlu, çocuklar ve öğretmenlerine birer adet kitap da hediye etti.

Yemekte konuşan Alireisoğlu, kendisininde yıllarca eğitimin içinde insan yetiştirdiğini söyleyerek: "Yarının dünya sıralamasındaki Türkiye sinin yerini siz yetişen nesiller belirleyecektir. Müslüman hem dünya için hem de ahiret için çok çalışıp önde olandır. Bilim ve teknolojide önde olmak Hz. Muhammed'in emridir. Onun için çok çalışıp güçlü olmalıyız. Güçlü olursak sözü dinlenen millet ve ümmet oluruz. Yoksa günümüz müslümanları gibi sürünmek zorunda kalırız" şeklinde konuştu.

Başkan Yardımcısı Alireisoğlu, okul müdürü Şevket Bulutoğlu, öğretmenler ve öğrencileri tek tek kutlayarak kitap hediyelerini takdim etti.