Başkan Sarıalioğlu karne sevincine ortak oldu

Başkan Sarıalioğlu karne sevincine ortak oldu

2014-2015 eğitim öğretim yılının tamamlanmasıyla birlikte tüm Türkiye'de olduğu gibi Of'ta da karne heyecanı yaşandı.

2014-2015 eğitim öğretim yılının tamamlanmasıyla birlikte tüm Türkiye’de olduğu gibi Of’ta da karne heyecanı yaşandı. İlçe genelinde bulunan 7 bin 619 öğrenci karnelerini aldı. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da 28 Şubat İlkokulu’nda karne heyecanı yaşayan öğrencilerin sevincine ortak oldu. Düzenlenen karne törenine Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, öğrenciler ve veliler katıldı.

Of Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, törende yaptığı konuşmasında öğrencilere iyi tatiller diledi. Yeni eğitim ve öğretim yılına da daha iyi çalışarak, hazırlanmaları istedi. Kabahasanoğlu, "Bütün bir yılın yorgunluğunu tatillerde atmak en büyük hakkınızdır. Ancak unutmayınız ki dinlenmek sadece boşa vakit geçirmek demek değildir. Mutlaka bir tatil programı hazırlamalı, ders çalışmayı ihmal etmemeli, konu tekrarı yapmalı, yeni konulara çalışmalı ve bol bol kitap okumalısınız. Notları iyi olmayan öğrencilerimiz, sizler tatille birlikte, sıkı bir çalışma programı yapmalı ve öğretmeninize danışarak eksik olduğunuz konular hakkında yönlendirme istemelisiniz. Ayrıca Kültürel ve Sportif faaliyetlerde bulunmalısınız" dedi.

EĞİTİME DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Of'ta eğitim ve öğretimin daha kaliteli olması için her zaman eğitime destek veren Başkan Sarıalioğlu, öğrencilerin yaz tatilini verimli geçirmesi için kitap okumaları gerektiğini söyleyerek "Eğitim öğretim yılının son günü bugün tüm öğretmenlere, okullardaki görevlilere ve velilere eğitime katkılarından dolayı teşekkür ederim.  Çocuklarımızın her zaman yanındayız onların iyi bir eğitim alması için ne gerekirse yapacağız" diye konuştu.

OFLU ÇOCUKLARIN HEYECANINI BİRLİKTE YAŞIYORUZ

Karne töreninde konuşan Of Kaymakamı Eren Arslan; "Öğrencilerimiz karne sevincini yaşıyor ve bizlerde Oflu çocukların bu heyecanına ortak oluyoruz. Of olarak iyi bir eğitim yılı geçirdiğimizi düşünüyorum.  Çocuklarımız tatili hak ettiler. Tatilinizi çok iyi bir şekilde değerlendirmenizi diliyorum" dedi.