Tavşanlı Mahallesi’nde Güvenli Ulaşım

Of Belediyesi havaların düzelmesi başlattığı yol genişletme ve iyileştirme çalışmalarına devam ediyor.

Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce Of’un genelinde sürdürülen yol bakım-onarım, genişletme, beton yol, taş duvar yapımı ve asfaltlama çalışmaları dahilinde, Tavşanlı Mahallesi’nde yolun bozuk olan kısmının taş duvar çalışması yapılarak mahalle halkının hizmetine sunuldu.

Çalışmaları yakından takip eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Belediye Fen İşleri Müdürlüğü olarak şehir genelinde üst yapı çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Tavşanlı Mahallesi’nde bulunan ve aynı zamanda Şirinoğulları ailesine de ulaşım sağlayan, mevcut yolun toprak kaymasına maruz kalmasından dolayı ulaşımda aksamalar yaşanıyordu. Tehlike arz eden bölgeye taş duvar çalışması yapıyoruz. Hızlı bir şekilde devam eden çalışmamızı en kısa sürede tamamlayacağız" dedi.