Of'ta başarılı öğrencilere en büyük ödül!

Of'ta başarılı öğrencilere en büyük ödül!

Of Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen "Çanakkale'yi Yaşıyorum" projesi kapsamında ilçe genelinde ki okullardan seçilen 40 başarılı öğrenci Çanakkale gezisi ile ödüllendirildi.

Of Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen "Çanakkale'yi Yaşıyorum" projesi kapsamında ilçe genelinde ki okullardan seçilen 40 başarılı öğrenci Çanakkale gezisi ile ödüllendirildi.

Üç gün boyunca Çanakkale ve Bursa illerinde bulunan tarihi ve kültürel yerleri gezecek olan öğrencileri uğurlama törenine Of Kaymakamı Eren Arslan ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Okul Müdürleri ve öğrencilerin velileri katıldı.

Bugün öğrenciler için çok anlamlı bir gün. Bütün öğrencileri yürekten kutlayan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu: "Başarılı gençlerimizin her zaman yanında olmak, başarısızlığında nedenlerini hep birlikte araştırarak onlara da başarının yollarını açacak argümanları hep birlikte oraya koymamamız gerekir diye düşünüyorum. Bu vesileyle de bu yıl içerisinde bir takım etkinlikler yaptık, bundan sonrada yapmaya inşallah gücümüz yettiğince devam edeceğiz. Ben şahsım adına, bu yoldan geçmiş bir kardeşiniz olarak eğitim-öğretime elimizden gelen bütün desteği vereceğimizin sözünü vererek, Hepinizin huzurlarında Kaymakamımız Sayın Eren Arsla'a böyle güzel bir organizasyonu düzenlediği için şükranlarımı arz ediyorum. Bu vesile ile ilçemiz genelinde ki okullardan seçilen 40 başarılı öğrencimizin Çanakkale yolculuğunun kazasız-belasız geçmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Güzel bir eğitim ve öğretim döneminin tamamlandığı bu günde öğrencilerimizi Çanakkale'ye uğurlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Of Kaymakamı Eren Arslan: "Çalışmanın, gayret etmenin ve başarmanın ödülü olması gerektiğini düşünüyorum. Bu vesile ile okullarında her alanda örnek olan başarılı öğrencilerimizi güzel bir tatil dönemine farlı bir başlangıç yapmaları için Çanakkale ve Bursa gezisi ile ödüllendirdiklerini" söyledi.

Öğrencilere verebilecekleri en güzel ödüllerden birinin de Çanakkale'yi yaşamak, hissetmek ve anlamak için fırsat sunmak olduğu söyleyen Kaymakam Arslan "Bu manada oralarda bu havaya hissedeceğinizi düşünüyorum. Ecdadımızın izini sürerek, onları yad ederek, geleceğimizi sizlerin daha güzel kurması adına güzel bir zaman geçirmenizi temenni ediyorum. Hepinize iyi yolculuklar diliyorum" dedi.