Of Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası Hakkında Konferans Verdi

Of Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası kapsamın da Belediye personeline Belediye toplantı salonda konferans düzenledi.

Of Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Of Belediyesi personeline Belediye konferans salonunda 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği yasası çerçevesinde iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri verildi.

İş Sağlığı ve güvenliği yasası doğrultusunda bilgilerin anlatıldığı seminerde, sağlık taramaları ve tetanoz aşıları yapılan personellere ayrıca ilk yardım ve Mesleki Hastalıklar konusunda ilk eğitimler verilmeye başlandı.

Of Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Ali Murat "İş sağlığı ve güvenliği konusu ülkemizde en dikkat edilmesi gereken hassas konularında başlarında gelmektedir. Biz de Of Belediyesi olarak bu sorumluluğun bilincinde personelimize gerekli eğitim şartlarını hazırladık ve yaptığımız eğitim seminerimizde bu konuları personellerimize aktardık" dedi.