Of Belediyesi Kilit Parke Döşeme çalışmalarına devam ediyor

Of Belediyesi tarafından İrfanlı Mahallesinde kilit parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İlçe genelinde birçok mahallelerinde yol bakım onarım ve alt yapısı çalışmaları sürdüren Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, bir süre önce başlatılan İrfanlı Mahallesi Seyit Çavuş sokakta kilit parke döşeme çalışmaları yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu yaptığı açıklamada, Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yol kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından yapılan kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım yapma çalışmaları ara vermeden devam ettiğini belirtti.

Başkan Sarıalioğlu, yapılan çalışmaların tam anlamıyla bitmesinden sonra ilçemizin modern bir görünüme kavuşacağını söyleyerek, "Bunun içinde ellimizde gelen her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız ve yapacağız. Bu yüzden çalışmaların aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, yolları en kısa zamanda bitirip, halkımızın hizmetine sunacağız" şeklinde konuştu.