Başkan Sarıalioğlu'ndan Ramazan Ayı Mesajı

Başkan Sarıalioğlu'ndan Ramazan Ayı Mesajı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, idrak edeceğimiz Ramazan ayı vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Sarıalioğlu, Ramazan ayının tüm insanlık için hayırlar getirmesini temenni etti.

Başkan Sarıalioğlu Ramazan mesajına, "Allah’a kul olduğumuzu idrak ederek, Resulullah Efendimize ümmet olmak, Müslümanlarla el ele vermek için fırsat teşkil eden, ’Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluştur’ diye müjdelenen Ramazan-ı Şerif’e kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz" diyerek başladı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, mesajının devamında Ramazan Ayı’nın önemini hatırlatarak şu ifadelere yer verdi: "Sevgili Peygamberimizin müjdesine nail olabileceğimiz rahmet ve bereket ayı olan Ramazan Ayı’nı müstesna kılan, bu mübarek günlerin, tüm insanlığa rehber olarak gönderilen Kur’an-ı Kerim’i okumak, anlamak, Cenab-ı Allah’a şükretmek için bir fırsat olduğunu unutmamalıyız. Cenab-ı Hak’ka hamd olsun ki, ahlaki ve manevi duyguların en üst seviyeye çıktığı, sevgi, saygı, hoşgörü ve yardımlaşmanın toplumumuzun bütün katmanlarına hakim olduğu, kaygıların sıkıntıların geri plana itildiği, birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek, sahuru, iftarı, teravih namazları ile dolu dolu yaşayacağımız, bizi Allah ve Resulüne yaklaştıracak, kurtuluşumuza vesile olacak olan Ramazan Ayına erişmiş bulunuyoruz. Bu vesile ile başta hemşerilerim olmak üzere tüm İslâm Aleminin Ramazan-ı Şerif’ini tebrik ediyor, Ramazan Ayı’nın İslam Coğrafyasına huzur ve sükunet getirmesini, Müslüman kardeşlerimizin akan kan ve gözyaşını dindirerek yerini sulh ve barışın hakim olduğu bir ortamda Ramazan geçirmelerini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum" dedi.

baskan-sarialioglundan-ramazan-ayi-mesaji2.jpg