Sıraağaç Mahallesinde Asfaltlama Çalışması

Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler üst yapı iyileştirmesi kapsamında, Sıraağaç mahallesinde asfaltlama çalışması yaptı.

Of ilçe genelinde asfaltlama çalışmalarının bir ayağı da Sıraağaç mahallesinde gerçekleştiren ekipler alt yapı sorunu olmayan güzergahlarda üst yapı iyileştirmesi devam ediyor. Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı asfalt ekipleri Ramazan ayında yerleşim yerlerine bağlantılı yolları asfaltlayarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yol iyileştirme düzenlemeleri kapsamında ekipler Sıraağaç mahallesine 300 metreküp asfalt serdi. İlçe genelindeki pek çok yolun yenilenmesi adına yürütülen çalışmalarla ekipler, modern şehircilik anlayışı çerçevesinde Of'un dört bir yanında asfalt, parke ve taş duvar çalışmalarını alt yapı sorunu olmayan güzergahlarda yaz boyunca sürdürecek.