Of'ta Mahalle Yolları Yenileniyor

Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, merkez ve kırsal Mahallelerde üstyapı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Betonlama, asfalt yama ve sıcak asfalt serme işlerine aralıksız devam eden Of Belediyesi, asfalt serme imkanı olmayan mahalle yollarında beton yol yapıyor. Aşağıkışlaçık Mahallesi’nde vatandaşların talepleri doğrultusunda beton yol çalışması yapan ekipler, Kavak Camii Mevkii’nde çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle engelli bireylerin ulaşımda zorluk yaşadığı yollarda yapılan beton yol önümüzdeki günlerde tamamlanacak.

Of Belediyesi hizmet üretmeye, vatandaşın gönlüne giden yol yapmaya devam ediyor. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Bizler her türlü hizmeti üretirken vatandaşlarımızın en birinci isteği yol olmasının bilinci içerisindeyiz" dedi. Başkan Sarıalioğlu, "Yaklaşık birkaç hafta önce söyledik ki, yolları betonla kalpleri sevgiyle dolduracağız demiştik. Çıktığımız yolda bugün Aşağıkışlaçık Mahallesindeyiz. 250 metreküp’ün üzerinde bir beton yol çalışmasını tamamlamak üzereyiz. Hemşerilerimizin yoğun bir memnuniyeti var gittiğimiz yerlerde. Planladığımız şekliyle mevsim koşulları el verdiği sürece yollarımızı betonlamaya devam ediyoruz" dedi.