Kazançlı Mahallesi'ndeki Asfalt Çalışmaları Tamamlandı

Of Belediyesinin asfalt sezonun açılması ile birlikte geçtiğimiz günlerde başladığı Kazançlı Mahallesi’nde sıcak asfalt kaplama çalışmalarını tamamladığı bildirildi.

Çalışmaları her fırsatta yerinde inceleyen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu "Of Belediyesi olarak birçok alanda olduğu gibi asfaltlama işi ile ilgili de son sürat çalışmaya devam ediyoruz. Kazançlı Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde asfalt kaplama işlemini tamamladığımız ve trafiğe açtığımız kaplama çalışmalarından sonra şimdide diğer taraftaki yolun asfalt kaplama çalışmaları tamamlanarak hizmete açıldı. Toplamında 700 ton asfalt serildi. Yolumuz tüm mahalle sakinlerimize hayırlı olsun" dedi.