Of'ta Anlamlı Buluşma

Of'ta Anlamlı Buluşma

Of Kaymakamlığı tarafından organize edilen İftar Programı ile Şehit Aileleri ve Gaziler bir araya gelerek hasret giderdiler.

Of Kaymakamlığı tarafından organize edilen İftar Programı ile Şehit Aileleri ve Gaziler bir araya gelerek hasret giderdiler.

Manevi birlikteliğin en güzel yaşandığı aylardan biri olan Ramazan ayı münasebetiyle Of Kaymakamı Eren Arslan tarafından düzenlenen iftar programına, şehit aileleri ve gazilerin yanısıra İlçe Jandarma Komutanı Neşet Daler, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Trabzon Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı İsmail Karaca, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Trabzon Şube Başkanı Seyyah Sağıroğlu ve eşleri katıldı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu iftar sonrası yaptığı konuşmasında, canlarını ve kanlarını ülke için feda etmiş olan şehit ve vatan için yaralanmış gazilerimizin acılarına ortak olmak adına bir araya geldiklerini belirti. Vatan için yapılan fedakarlıkların hiç bir bedelle ölçülemeyeceğini ifade eden Sarıalioğlu, şöyle devam etti: "Ülkemiz büyük bir devlet şehit yakınlarımız ve gazilerimizin her türlü maddi koşulu karşılamaya çalışılıyor onlar için ciddi hizmetler verilmeye çalışılıyor. Ama biz asla bunları yeterli görmüyoruz inşallah sizlerin acısına ortak olarak yapılan hizmetleri dahada ileriye götüreceğiz. Bizleri bir evladınız ve kardeşiniz gibi görün. Bizler üzerimize düşen sorumluluğu en güzel şekilde yerine getirmemiz gerekir bu konuda sizlerden destek bekliyoruz" dedi.

Bizler evlatlarınızın yerini tutamayız ama devletimizin sıcaklığını şefkatini sizlere göstermek için ne gerekiyorsa yapmaya çalıştıklarını belirten Of Kaymakamı Eren Arslan: "Her ne  sorununuz olursa olsun bizler her zaman sizlerin yanındayız. Vatan sizlerin evlatları ve gazilerimiz sayesinde soluk alıp veriyor. Buradan vatana hizmet etmiş isimli isimsiz herkesten Allah razı olsun" dedi.

İftar Programının ardından hastalığı nedeniyle programa katılamayan Şehit Annesi Saare Uyan'ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Kaymakam Arslan: "Buradan  tüm Şehit ve Gazi ailelerimize hayırlı Ramazanlar diliyorum. Büyüklerimin ellerinden öpüyor, küçüklerime sevgilerimi sunuyorum" dedi.