Dumlusu Mahallesi'nde Asfaltlama Çalışması

Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler üst yapı iyileştirmesi kapsamında, Dumlusu mahallesinde asfaltlama çalışması yaptı.

Of ilçesi genelinde asfaltlama çalışmalarının bir ayağı da Dumlusu mahallesinde gerçekleştiren ekipler alt yapı sorunu olmayan güzergahlarda üst yapı iyileştirmesi devam ediyor. Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı asfalt ekipleri Ramazan ayında yerleşim yerlerine bağlantılı yolları asfaltlayarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunmak için çalışmalarını sürdürüyor. İlçe genelindeki pek çok yolun yenilenmesi adına yürütülen çalışmalarla ekipler, modern şehircilik anlayışı çerçevesinde Of'un dört bir yanında asfalt, parke ve taş duvar çalışmalarını alt yapı sorunu olmayan güzergahlarda yaz boyunca sürdürecek.Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of'un daha yaşanılabilir modern bir şehir haline getirmeyi amaçladıklarını ifade ederek, "İlçemizin en büyük sorunlarının başında gelen yol sorunlarını çözmek için farklı yerlerde çalışmalarımıza başladık ve birçok mahallemizde yol çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah belediye olarak halkımıza en güzel hizmetleri yapmak adına çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdüreceğiz" dedi.