Başkan Sarıalioğlu, askerle iftarda buluştu

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of İlçe Jandarma Komutanlığında vatani görevini yapan askerlerle ve komutanlarla iftar yemeğinde buluştu.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu düzenlediği iftar yemeği ile Of İlçe Jandarma Komutanlığında vatani görevini yapan askerlerle ve komutanlarla tek tek sohbet ederek Ramazan Ayının hayırlı olmasını diledi. Düzenlenen iftar yemeğine Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Neşet Daler, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, AK Parti Of İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Hacıahmetoğlu ve Of Belediyesi Meclis Üyeleri katıldı.

Of kardeşliğin, hoşgörünün ve beraberliğin yüzyıllardan beri en güzel örneklerinin yaşandığı bir ilçe olduğunu ifade eden Başkan Sarıalioğlu, manevi duyguların yükseldiği, birlik ve beraberliğin pekiştiği, yardımlaşma duygularının arttığı Ramazan ayında askerler ile bu güzel akşamda aynı sofrayı paylaşmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.  Sarıalioğlu; "Mağfiret ve paylaşma ayı olan bu mübarek Ramazan ayında rabbim tuttuğunuz oruçları ve yaptığımız duaları kabul etsin. Ramazan Ayınız mübarek olsun. Vatan topraklarını savunurken şehit olan kardeşlerimize, evlatlarımıza da bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum" şeklinde konuştu.