Başkan Sarıalioğlu'ndan belediye personeline iftar yemeği

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, belediye meclis üyeleri ve belediye çalışanları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun ev sahipliğinde verilen iftar yemeğine belediye personelinin tamamı katıldı. Gün boyu aynı mesai ortamını paylaşan belediye çalışanları iftar programı vesilesiyle Ramazan ayının manevi atmosferini hep birlikte soludu.

İftar sonrası konuşan Başkan Sarıalioğlu, belediye çalışanlarıyla bir aile anlayışı içerisinde çalıştığını belirterek, birlik ve beraberlik içerisinde Of’a değer katmaya devam edeceklerini ifade etti.

Başarının tek bir kişiye ait olamayacağını, her bir çalışanın o başarıda emeği olduğunu ve bu anlayışla çalışamaya devam edeceklerini söyleyen Sarıalioğlu, "Biz bir aileyiz. Sosyal belediyeciliğin genel şartlarından birisi olan paylaşımın her alanda teşvik edilmesi gerekir. Of Belediyesinde çalışan herkes bu sorumluluğu taşımakta, bunu da en güzel şekilde yerine getirmektedir. Of Belediyesi’ne, Of halkına verdiğiniz hizmetlerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Of’un her metrekaresinde sizlerin alın teri var. Ailelerinizle birlikte hayırlı ramazanlar diliyorum" diyerek iftar yemeğine katılan herkese teşekkür etti.

Of Sahil Oğuzhan Restoran'da düzenlenen iftar yemeğine Of Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri ve Amirleri ile tüm personel katılım sağladı.