Başkan Sarıalioğlu’na Eğitime Katkı Plaketi

Başkan Sarıalioğlu’na Eğitime Katkı Plaketi

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve Of Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu’na eğitime verdiği katkı ve desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Of Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin 08 - 18 Haziran 2015 tarihleri arasında düzenlenen gezi programına katkılarından dolayı Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na ve Of Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu’na, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü teşekkür plaketi takdim etti.

Başkan Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve Of Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Sedat Gül, "08-18 Haziran 2015 tarihleri arasında düzenlenen gezi programına Of Belediyemiz de destek oldu. Eğitim alanında yapılan çalışmalarda desteğini esirgemeyen Of Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu’na teşekkür plaketi takdim ettik" dediler.

Of Belediyesi olarak imkanlar ölçüsünde eğitim alanında yapılan çalışmalara destek olduklarını ifade eden Başkan Sarıalioğlu, plaketten dolayı teşekkür ederek, Of’un eğitimde hak ettiği noktaya taşınması için her zaman desteklerini sunacaklarını söyledi.