Gönül Sofrası Ballıca Mahallesi’nde kuruldu

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ballıca Mahallesi sakinleriyle iftarda buluştu.

Ballıca Mahallesi muhtarlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Müftüsü Recep Onat, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Eski Ballıca Belediye Başkanı Hasan Çakır, Ballıca Mahallesi Muhtarı Recep Yavuz, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Halkımızla birlikte olmaktan büyük bir keyif duyduğunu belirten Başkan Sarıalioğlu, "Halkımızla birlikte yan yana olacağımızın, kol kola olacağımızın sözünü vermiştik. Ramazan ayı boyunca da halkımızla birlikte olacağız. Gencimiz yaşlımız, fakirimiz zenginimiz aynı sofrada yemek yiyoruz. Gönüllü bağışçılarımızın katkılarıyla Gönül Sofralarımızı kuruyoruz. Bugün Ballıca Mahallesinin hayırsever iş adamlarının sponsorluğunda bir araya geldik, kendilerine katkılarından dolayı teşekkür ediyor. Gönül Soframıza katılan halkımıza da şükranlarımızı sunuyorum" diye konuştu.

Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Sarıalioğlu, daha sonra vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. İftar yemeği okunan duanın ardından son buldu.