3 Temmuz'da Halk İftarımıza Davetlisiniz

3 Temmuz'da Halk İftarımıza Davetlisiniz

Her Yıl 11 Ay’ın Sultanı Mübarek Ramazanda Halk İftarı verme geleneğini sürdüren Of Belediyesi bu yıl ki Halk İftarını 03 Temmuz 2015 Cuma günü (yarın) Of Belediyesi Sahil Gün Batımı Sosyal Tesislerinde verecek.

Binlerce kişinin aynı sofrada bir araya geldiği, aynı ekmeği, suyu paylaştığı Halk iftar sofralarının bir yenisini daha bu yıl ki halk iftarlarında kuracak olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Of Belediyesi bu yıl düzenleyecekleri Halk iftarı için Of Belediyesi Sahil Gün Batımı Sosyal Tesislerini tercih ettiler. 3 Temmuz 2015 Cuma akşamı gerçekleştirilecek olan iftar için hazırlıklara başlandığı Of Sahilin geniş alanı sayesinde binlerce kişi rahatça iftarını yapacaklar.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu “Halk İftarlarında halkımızla bir araya gelmek, Ramazan coşkusunu ve bu güzel atmosferi dolu dolu hep birlikte yaşamak ve aynı lokmayı, aynı suyu, aynı yudumu paylaşmak çok güzel. İnsanlar madden ne kadar zengin de olsalar bu iftar programlarında bir araya geldiklerinde aslında tüm insanların eşit olduklarını aynı açlığı, susuzluğu paylaştıklarını ve aynı yudumu paylaştıklarında da Yaratan Rabbimize karşı olan acizliğini hep birlikte yaşıyor bu duyguyu tadıyorlar. Böylesine önemli manevi birlikteliği olan Halk iftarlarımızın bu yıl ki etkinliği için bu duyguları yaşamak adına tüm halkımızı 03 Temmuz 2015 Cuma günü Of Belediyesi Sahil Gün Batımı Sosyal Tesislerinde tertip edeceğimiz iftarımıza bekliyoruz” dedi.

of-belediyesi-baskani-salim-salih-sarialioglu-iftar-yemegine-davet-etti (2).jpg