Of Teknoloji Fakültesi Derneği'nden Geleneksel İftar Yemeği

Of Teknoloji Fakültesi Derneği'nden Geleneksel İftar Yemeği

Of Teknoloji Fakültesi Derneği tarafından her yıl geleneksel hâle getirilen iftar programı bu yıl da Of Sahil Oğuzhan Restoran'da gerçekleştirildi.

Of Teknoloji Fakültesi Derneğinin organize ettiği, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeği Of Sahil Oğuzhan Restoran'da gerçekleşti.

İftar öncesi masaları dolaşan ve davetlileri teker teker tokalaşan Başkan Sarıalioğlu, iftar davetlerine katıldıkları için kendilerine teşekkür etti.

Of Sahil Oğuzhan Restoran’da gerçekleşen iftar yemeğine, Of Kaymakamı Eren Arslan ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu başta olmak üzere, Of Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu, Of Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Birinci, Of TSO Başkanı Erdal Saral, Fakülte Derneği yöneticileri, Çay Fabrikası Müdürleri, STK Temsilcileri, Muhtarlar, Meclis Üyeleri, Çay Fabrikası Tarım Kısım Müdürleri ve Eksperler katıldı.

İftar yemeğinde konuşma yapan Of Kaymakamı Eren Arslan "Yemeğe katılanlara teşekkür ediyorum. Değerli arkadaşlar Of Teknoloji Fakültesi Derneği olarak her sene Ramazan ayında İftar da  bir yemek tertip ediyoruz. Ayağınıza sağlık gelip bizleri onurlandırdınız. Hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Afiyetler diliyorum" dedi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu katılımcılara teşekkür ettikten sonra kısa bir konuşma yaptı. Başkan Sarıalioğlu  "Sizlerle bir arada böyle güzel bir İftar akşamı birlikte olmaktan son derece memnunum. Tek başına yapılan işler sınırlı olur. Birlik ve beraberlik içinde olur ise başaramadığımız aşamadığımız sorun olmaz. Fakültenin bu güne gelene kadar katkısı olan bürokratlarımıza, sivil toplum örgütlerine, Of halkına ve özellikle Dernek çalışanlarına teşekkür ederken, katılımınızdan dolayı hepinize tekrar teşekkür ediyorum" dedi.