Başkan Sarıalioğlu, Amacımız Of'a En İyi Hizmeti Getirmektir

Başkan Sarıalioğlu, Amacımız Of'a En İyi Hizmeti Getirmektir

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, günün erken saatlerinde İlçe merkezinde ve kırsal kesimlerdeki İrfanlı, Kıyıcık, Karabudak ve Güresen mahallelerinde devam eden taş duvar, betonlama ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde denetledi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, günün erken saatlerinde İlçe merkezinde ve kırsal kesimlerdeki İrfanlı, Kıyıcık, Karabudak ve Güresen mahallelerinde devam eden taş duvar, betonlama ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde denetledi. Çalışmalarla ilgili Fen İşleri Müdürlüğü ve teknik elemanlardan bilgi alan Başkan Sarıalioğlu, herhangi bir aksaklığın yaşanmaması için hizmetlerin standart ölçülere uygun yapılmasını söyledi. Sarıalioğlu, ilçe genelinde devam eden çalışmalar sırasında kendisine teşekkür eden vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Denetleme sonrası açıklamalarda bulunan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Of Belediyemiz birçok mahallede üst yapı çalışmalarına başlamış durumdalar. Özellikle Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler son sürat bir şekilde Of’a hizmet veriyorlar. Bugünde ekipleri yerinde kontrol ettik. İrfanlı, Karabudak, Güresen ve Kıyıcık mahallelerimizde arkadaşlarımız çok yoğun bir şeklide çalışma içerisindeler. Of Belediyesi tüm saha ekibiyle tamamıyla alandalar. Yeni bir çalışma sezonunu, halkımıza en iyi hizmeti getirme noktasında çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi.

Merkez mahallelerde ki incelemelerden sonra Başkan Sarıalioğlu, ilçeye bağlı kırsal mahallelerde Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmaları denetledi. Ekiplerin kırsal mahallelerde ki çalışmalarını inceleyen Başkan Sarıalioğlu’na vatandaşlar yoğun bir ilgi gösterdi.