Dağ taş demeden Of Belediyesi Beton yol çalışmalarına devam ediyor

Of Belediyesi tarafından Tekoba Mahallesinde beton yol çalışmasına başlandı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Tekoba Mahallesi Cos Mevkiinde başlatılan beton yol çalışması ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, göreve geldiği günden bu yana yol çalışmalarına aralıksız devam edildiğini söyledi.

Başkan Sarıalioğlu, söz verdiklerinden fazla yol yapmakla kalmayıp Of'ta yol sorunu bırakmayacağını belirterek, "Zor şartlarda da olsa halkımıza hizmet etmek görevimiz. İlgili birimlerimizin yoğun çalışmalarıyla hizmete en çok ihtiyacı olan yerlere hizmeti götürüyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana asfalt, parke, taş duvar ve beton yol çalışmasına büyük önem verdik. Halkımızdan biraz sabır istiyoruz. Allah izin verirse beton yol çalışmasının yanında duruma göre parke ve diğer yol çalışmalarımız devam edecek. Tekoba Mahallesi Cos Mevkiinde yol genişleme çalışmasının ardından beton yol çalışması başlattık. Of'umuza hayırlı olsun" dedi.

Mahalle sakinleri ise göreve geldiği günden bu yana yaptığı hizmetlerle herkesin takdiri kazanan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'na teşekkür ederek, sevgi gösterisinde bulundular.