Başkan Sarıalioğlu’ndan Kadir Gecesi Mesajı

Yarın idrak edeceğimiz Kadir Gecesi ile ilgili bir mesaj yayınlayan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Bin aydan daha hayırlı olarak kabul edilen Kadir Gecesi’nin İslam aleminin birlik, dirlik ve beraberliğine vesile olmasını dilerim.” dedi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 13 Temmuz Pazartesi gününü 14 Temmuz Salı'ya bağlayan gece idrak edilecek olan Kadir Gecesi ile ilgili bir mesaj yayınladı. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, mesajında şunları kaydetti: “Birlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının yoğun olarak yaşandığı Mübarek Ramazan Ayı’nda idrak edeceğimiz ve bin aydan daha hayırlı olarak bilinen Kadir Gecenizi tebrik eder; halkımıza ve Tüm İslam Alemine hayırlara vesile olmasını dilerim. Bu vesile ile tuttuğumuz oruçların, ettiğimiz duaların ve tüm ibadetlerimizin kabulünü Yüce Rabbimden niyaz ederim.” dedi.

11707934_851653854871013_8262230896199319078_o.jpg