Başkan Sarıalioğlu'ndan Ramazan Bayramı Mesajı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesajı yayınladı.

Bayramların, kırgınlık ve dargınlıkların sona erdiği, sevginin ve saygının öne çıktığı, hoşgörünün egemen olduğu, birlik ve beraberliğin pekiştirildiği anlamlı ve özel günler olduğunu belirten Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ofluların ve İslam âleminin Ramazan Bayramını kutladı.

Başkan Sarıalioğlu yayınladığı mesajda;

"Bayramlar; milli ve manevi duygularımızın tazelendiği, dostluk ve kardeşliğimizin yaygınlaştığı, umutlarımızın yeşerdiği, sevinç ve coşkumuzun doruğa çıktığı müstesna günlerdir. Bayramın mutluluğunu ve sevincini yaşamamız gerekirken ne yazık ki tüm insanlık olarak buruk bir bayram geçiriyoruz. Birçok ülkede birlik beraberlik yerine, Müslümanın Müslümana zulmettiği ve katliamlara maruz kalındığı bir döneme şahitlik ediyoruz.  Bu günlerde her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Dargınların barıştığı, dayanışma duygularının yoğunlaştığı, birlik ve beraberliğin yaşanacağı bu bayramda birbirimizi sevgiyle ve sevinçle kucaklamalıyız. Ramazan Bayramı’nın toplumumuzda bu duyguları daha da pekiştirmesini diliyorum. Bayramınızı içtenlikle kutlar; aydınlık, sevgi dolu ve barışın hâkim olduğu günler diler, saygılarımı sunarım" ifadelerine yer verdi.

Hazır Bayram - Kopya.jpg