Çarşıbaşı Büyük Camii önü güzelleşiyor

Of Çarşıbaşı Büyük Camii önünde bulunan meydanda Of Belediyesi tarafından yapılan düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Of Çarşıbaşı Büyük Camii önünde bulunan meydanda çevre düzenlemesi yapılıyor. Of Belediyesi tarafından yapılan çalışmaların ardından camii önündeki meydan genişleyerek daha iyi hizmet verir hale getiriliyor. Camii çevresinde bulunan yollarda da parke çalışmaları tamamlanmak üzere. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Sarıalioğlu, "Of Belediyesi olarak Of'un daha güzel hale getirebilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Of Çarşıbaşı Büyük Camii önünde yaptığımız çalışma tamamlanmak üzere. Buraya güzel bir meydan kazandırmış olacağız. Şimdiden Of'umuza hayırlı olsun" dedi.